70 aastapäeva tähistamine

23. september, 2014

Täna, 70 aastat tagasi, täpsemalt 23.09.1944 nimetati ametisse hooldekodu esimene juhataja Dimitri Samardin. Pärnu linna Invaliididekodu oli kolinud linna äärde Tammiste mõisa oma senisest asukohast Tammsaare tänavalt, et teha kohta Nõukogude sõjaväebaasile, kes asus seal veel mitmeid kümneid aastaid hiljemgi. Alates 01.09.1945 reorganiseerimise käigus sai asutus uue nime- Tammiste Invaliididekodu. Nimetused on ajajooksul muutunud, 1992 aastast kannab asutus Tammiste Hooldekodu nimetust. Alustanud 15 töötajast on saanud 62 töötajat, paarikümnest hoolealusest  ligi 130.

Täna tähistamegi pidulikult 70 aasta möödumist, sööme torti ning kuulame laulu ja pillimängu sellistelt külalisansamblitelt nagu “Vesiroos”, “Ilse” ning Reet Nurmingu akordionistide triolt.