Uuenenud külastuskord

31. märts, 2022

  1. Külastamissoov tuleb eelnevalt kokku leppida sotsiaaltöötajaga telefoni või e-kirja teel (447 5987; hannagrete.oispuu@hooldekodu.parnu.ee). Jõõpre Kodu külastamissoov tuleb eelnevalt kokku leppida Jõõpre Kodu juhiga (446 5531; kadi.m@audru.ee).
  2. Külastajatena on lubatud hooldekodu territooriumile siseneda isikutel, kes ei ole COVID-19 viirusesse haigestunud, pole lähikontaktsed nind puuduvad muud viirushaiguste/nakkushaiguste ilmingud. Igal külastajal on kohustus täita tervisedeklaratsioon.
  3. Külastusaeg on esmaspäevast reedeni kell 12:00-20.00, nädalavahetustel ja pühadel kell 10:00-20:00 (muudel aegadel külastamine võimalik erandkokkuleppena juhatajaga).
  4. Külastajad peavad kandma kirurgilist kaitsemaski. Kaitsemaskid külastajale tagab hooldekodu.
  5. Külastuste käigus on lubatud pakke kliendile edastada, kuid eelnevalt tuleb sellest teavitada hooldustöötajat

Viimased uudised