Tähistame rahvusvahelist eakate päeva rahvusvahelisel muusikapäeval

29. september, 2015

1 oktoober on nii rahvusvaheline eakate päev kui ka rahvusvaheline muusikapäev.

Tammiste Hooldekodul on heameel teatada, et tänavu tähistame mõlemat päeva samaaegselt ning suurejooneliselt. Kell 14.00 esineb Tammiste Hooldekodu Pariisi hooldusmajas vokaalansambel Nõianeitsid. Intrigeeriva nimega ansamblisse on kokku sattunud 6 sopranit ja 6 alti ning nad ilmestavad oma esinemist efektsete kostüümidega. Juhendab Marge Lumisalu.

Kontsert on üks osa suurejoonelisest programmist (www.muusikapäev.ee). Eesti Muusikanõukogu korraldab kontsertprogrammi juba kolmandat aastat, et juhtida tähelepanu muusika olulisusele. Muusikapäeval toimub üle terve Eesti enam kui 200 tasuta lühikontserti ja mitmeid põnevaid lisaprogramme. Rahvusvahelist muusikapäeva tähistatakse ülemaailmselt 1 oktoobril alates 1975 aastast.