Külastuspiirangut pikendatakse kuni 31 märtsini

3. veebruar, 2021

Seoses pandeemilise olukorraga Eestis ning nakkushaiguste epideemilise leviku tõkestamisega on kehtestatud Tammiste Hooldekodus külastuspiirang kuni 31 märtsini.

Oma lähedastega on võimalik kontakti saada telefonitsi või videokõne kaudu, mille saate eelnevalt kokku leppida hooldekodu sotsiaaltöötajaga anita@tammiste.ee või telefonil 447 5987 (Jõõpre Kodu- kadi.m@audru.ee või tel 446 5531). Külastuspiirangutes erisuste tegemise taotlustega palume pöörduda samuti eelpool nimetatud kontaktide poole.

Samal perioodil palume vältida ka kontori külastamist. Sekretäriga on võimalik kontakti saada tiia@tammiste.ee või telefonil 447 5986. Kui kontori külastamine on vältimatu, siis palume see eelnevalt sekretäriga kooskõlastada.

Loodame Teie mõistvale suhtumisele ning teeme omalt poolt kõik selleks, et viirus ei jõuaks meie eakateni!